Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elcatin
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masina de brodat automata industriala cu un cap si 12 ace
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere echipament

Atit masina automata de brodat cu 8 capete cat si cea cu 1 cap sunt destinate broderiilor mixte: broderii pe plan, rotund sau a produselor textile gata confectionate.

Masina este prevazuta cu un sistem computerizat cu port USB, este actionata de un servomotor ce permite functionarea precisa, cu viteze superioare pe o perioada indelungata de timp. Lagarele si sinele de ghidare solide sunt de provenienta japoneza si asigura o functionare silentioasa si o structura solida a echipamentului. Masina este prevazuta cu sisteme automate de detectie si semnalizare a firelor de ata rupte accidental si de oprire automata pentru schimbarea mosoarelor de ata. De asemenea capetele pot fi blocate daca este cazul, permitind functionarea sigura a celor aflate in serviciu si parcarea celui selectat pentru mentenanta. Aprope toate componentele sunt de provenienta japoneza conferiind masiini o fiabilitate ridicata si un timp de viata indelungat.

Caracteristici tehnice masina de brodat PB-BROD01
cu un cap de brodare pentru suprafete plane si rotunde:

1) Alimentare electrica la 380V sau 220V optional
2) Viteza de brodare de 850 RPM -buton de oprire si de oprire in caz de urgenta
3) Conectarea prin cablu sau wireless la calculator
4) Sistem computerizat de comanda prevazut cu afisare pe ecran LCD de 5,7 inch. 5) Capacitate de memorare a 200 de modele
6) Suprafata de lucru:400X430 mm pentru PB-BROD08 si 300mm*300mm pt PB-BROD01
7) Sistem automat de schimbare a culorii
8) Sistem automat de nivelare a cusaturii
9) Sistem inteligent de reluare a procesului de brodare in cazul ruperii atei la partea superioara sau inferioara fata de material
10) Componente electronice japoneze cu care sunt prevazute aceste echipamente asigura o fiabilitate si siguranta ridicata in functionare
11) Masinile sunt prevazute cu conexiune port USB usor de conectat si de deconectat daca este necesar
12) Efectueaza monograme de tipul desenelor, literelor -suportul bobinelor este special proiectat pentru evitarea incurcarii acestora in timpul lucrului -meniul de comanda este in limba engleza -posibilitate de comanda manuala a schimbarii culorilori.
13) Posibilitate de simulare a conturului ce urmeaza a fi brodat
14) Actionare digitala a meniului si a butoanelor de marire sau micsorare a vitezei de brodare, incluzind (setare parametri, page-up, page-down, help, input USB, enter, etc)
15) Afisare stadiu proces de brodare -posibilitate de rotire la 100 de grade in timpul brodarii -baza de date litere si modele broderii -posibilitate de selectare a acelor -posibilitate de miscare a ramelor de sustinere a materialului textil.
16) Suporta conectarea la retea, efectuarea transferului de date, monitorarea stadiului procesului de brodare si operarea in retea.
17) Design management.
18) Disc management.

Accesorii livrate cu echipamentul:

Cadru de fixare material pentru fiecare cap, bobine si suporturi aferente,masa de lucru pentru fiecare echipament,set de piese de schimb si scule, manuale de mentenanta si operare.

Software specializat licentiat :

Software-ul permite orice personalizare si contine peste 40 000 de modele predefinite. Acesta se instaleaza pentru fiecare masina si este prevazut cu cheie de protectie dongle . Software-ul permite citirea fisierelor JPG,BMP,TIF,GIF,PCX,TGA. Proiectele pot fi personalizate dupa aceste imagini sau modificate folosind facilitatile programului de editare (selectare, copiere,inserare,stergere,rotire, micsorare sau marire la scala 50-200%). Accesorii incluse in pret care se livreaza odata cu utilajul : Masina de brodat cu un singur cap va fi livrata cu dispositive de rezerva de brodat de diferite dimensiuni pentru a permite functionarea acesteia la randament maxim.

MASINI DE BRODAT PERSONALIZATE:

Masinile de brodat sunt comandate conform cerintelor clientului si pot fi prevazute cu unul pana la 16 capete pentru brodare industriala pe suprafete plane si/ sau rotunde.
Din Gura in Gura